På grunn av koronaviruset og smittefare vil mange arrangement bli avlyst framover. Dette vil ikkje nødvendigvis gå tydeleg fram i kalenderen på www.vest-telemark.no. Sjekk med arrangør dersom du lurar på om eit arrangement er avlyst eller ikkje.

Stacie Collins Publikum Bilshow Countryfestivalen i Seljord - Vest-Telemark.no Countryfestivalen i Seljord - Vest-Telemark.no Publikum

Countryfestivalen i Seljord

Dyrskuplassen

Countryfestivalen i Seljord 22.-26. juli er Nordens største countryfestival.

Årlig besøker både norske og internasjonale band og artister festivalen, og lager høy stemning blant glade festivaldeltakere. I tillegg til store konserter, er det også mange aktiviteter de ulike dagene du kan delta på som gjest på Countryfestivalen. Festivalen er på Dyrskuplassen i Seljord, en av Norges best utbygde arrangementssteder, med gode camping- og sanitærfasiliteter, koselige tun og gjester fra hele landet gjennom sommerhalvåret. Besøk hjemmesiden for mer informasjon om artister og billetter.

Alle gjestene på Countryfestivalen skal få mest mulig ut av sitt festivalopphold. ??I tillegg til mange konserter blir det også arrangert et morsomt utvalg av aktiviteter. 

Besøk denne siden for informasjon om billetter
Besøk denne siden for mer informasjon om camping 
Besøk denne siden for mer informasjon om program

Vi ses på Countryfestivalen i Seljord! 

Alle datoar

Onsdag 22. juli:

Kontaktinformasjon


Tlf: 35 05 51 64
E-post: post@countryfestivalen.no
Heimeside: http://www.countryfestivalen.no

Kart over Dyrskuplassen