UKM
© UKM

Kulturskulekonsert og UKM

Fleirbrukshuset

Fredag 28.februar kl.18 er det igjen tid for ny kulturskulekonsert og UKM i Nissedal kommune.

Kulturskulekonserten er for alle som går i kulturskulen, men dersom du er mellom 10-20 år og har lyst til å vise fram noko som du er glad i å drive på med, enten det gjeld musikk, teater, akrobatikk, dans, film, foto, litteratur, billedkunst, skulptur, konferansier eller lyd, så er du hjarteleg velkomen til å bli med på UKM.

UKM i Nissedal kommune blir arrangert i Fleirbrukshuset i Treungen, og fristen for å melde seg på er 14.februar. (gå inn på ukm.no)
"Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Level up!
I spill må man ofte åpne nye dører eller overvinne et monster for å komme videre. Sånn er det i UKM også! Det kan være skummelt å vise frem det du har laget, men tenk hvor gøy du synes det er å se hva andre kan. Hvorfor skulle ikke de tenke det samme?
Konkurranse schkonkurranse
UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen.
… men kommer ikke noen videre, da?
Joda. Vi i UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom året. Derfor har vi både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt."

Mvh Eining for kultur

Kontaktinformasjon

Nissedal kommune
Tlf: 35048400
E-post: postmottak@nissedal.kommune.no
Heimeside: https://www.nissedal.kommune.no/

Kart over Fleirbrukshuset