Vera Lynn 100 år

Vinjehuset

Raulandvegen 60

3890 Åmot

I 2017 fyller Vera Lynn 100 år! Vi ønsker å hylle verdensstjernen gjennom musikk, fortelling og bilder.
Forestilling av og med Underholdningsvogna – på turne for Teater Ibsen.
Underholdningsvogna består av tre unge damer som har turnert med flere egenproduserte forestillinger siden 2013. De er alle tre profesjonelle utøvere med utdannelse fra England og fra Norges Musikkhøgskole. I 2015 var de å se på Beat for Beat på NRK. To av damene turnerer til høsten med denne forestillingen.
Det var ikke før etter krigen at Norge for alvor fikk kjennskap til Vera Lynn og hennes hitlåter, da det ble lov til å høre på radio igjen. Stjernen besøkte Norge i 1969 hvor hun gjestet «Momarken» som ble kringkastet og sendt på NRK.
Med denne forestillingen ønsker Underholdningsvogna å fortelle historien om Vera Lynns spennende og innholdsrike karriere. Dette er en fartsfylt forestilling med kostymer, bilder, filmklipp, sang, teater og dans. Her får publikum møte fargerike karakterer samt presentert historien om Veras lange og betydningsfulle karriere som «The Forces Sweetheart» og som arbeiderklassens stolte symbol. I tillegg inviteres publikum med på en stormfull og opplevelsesrik flytur til Burma!

Henta frå Amedia. Gå til arrangementssida.