Jul i Nord (Andersson / Lognvik / Fjerdingøy / Kvam) frå Vest-Telemark.no

Jul i Nord (Andersson / Lognvik / Fjerdingøy / Kvam)

Raulandsakademiet as

Akademiet 2

3864 Rauland

I konserten Jul i Nord møter du bortglemte juleskatter fra Nordland og drivende dansemusikk, side om side med kjente, kjære julesanger i ny drakt.

Fra Dønna kommer en helt egen melodi på den velkjente sangen "Jeg er så glad hver julekveld". Denne blir å høre på konserten sammen med blant annet små, artige julestubber, den kjæreste "Nordnorsk julesalme" og Bing Crosby sin perle "White Christmas" i nordnorsk stil.

Musikken serveres sammen med historier og fortellinger knyttet til jul og juletradisjoner, både av det humoristiske og det mystiske slaget. Kvartetten inviterer publikum inn i et stemningsfullt pusterom med musikalsk påfyll i adventstida.

“[...] glimrende musikere som spiller med eleganse og følsomhet og formidler med en glød og en inderlighet som treffer rett i hjertet.”
Terningkast 6 i Rana Blad, 14. desember 2015

Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) er en unik toraderspiller med master i Nordisk folkemusikk og hjerte for tradisjonsmusikken fra sitt hjemområde Helgeland.
Hanna Andersson (fele/vokal) er felespiller med base i svensk folkemusikk. Hun jobber mye med crossover, og blander stilarter og genrer friskt.
Ingebjørg Lognvik Reinholdt (vokal/gitar) er en allsidig folkesanger fra Telemark, og er i den prestisjetunge a-klassen på landskappleiken.
Morten Kvam (bass/vokal/tangenter) er en av Norges mest ettertrakta bassister og spiller med store navn innen visepop og folk/blues-sjangeren som blant annet Daniel Kvammen og Atlanter.

Medvirkende:
Hilde Fjerdingøy - torader, vokal
Hanna Andersson - fele, vokal
Ingebjørg Lognvik Reinholdt - vokal, Gitar
Morten Kvam - Kontrabass, vokal, tangenter

Videoer på Youtube:
Verdens Dom /Hoppvals: https://www.youtube.com/watch?v=nqjnLv6lkn0

Jeg er så glad hver julekveld: https://www.youtube.com/watch?v=hZenyXcobr4

Til Himlen: https://www.youtube.com/watch?v=Oo7cHVUcenM

Foto: Gøthe Lasse Ellevsøy

Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.