Gledeskompaniet slår løs på Bryggje kafen frå Vest-Telemark.no

Gledeskompaniet slår løs på Bryggje kafen

Lastein Bryggje Kafè

Storvegen 2

3880 Dalen i Telemark

Gledeskompaniet spelade på Lastein Bryggje kafe i 2016 och det drog gott igång allsång och dans. Så det gledes att ha dem tillabak i 2017 också.

Var: Lastein Bryggje kafe på Dalen, Tokke.
Pris: 200.-
ID: 18!
Billetsalg: Inträde.
När: 19 Augusti 2017.

Country-Rock bandet Gledeskompaniet fra Kristiansand har plassert seg med "tean i tanga" når de i over 15 år har gledet sitt publikum med artige låter på "kristiansandsk". Bandet ga i 2004 ut maxisingelen "Kjærlighet og kildevann"

I 2008 kom singelen "Å i sava" som gikk rett til topps på NRKs Sørlandstoppen og lå på lista i 8 uker. . 26.februar 2009 kom full cd’en til Gledeskompaniet med tittelen "Å i sava" med 12 låter på "kristiansandsk". Og det er spesielt 2 låter som har gjort seg bemerket, foruten «Å i sava» er det låten «Kjærlighet og kildevann» som har mest «streaming» på Spotify.

I 2011 var vokalist Jan Ove, med å vant “Det store korslaget” på TV2 sammen med “Team Thom”. Sommeren 2011 ga bandet ut singelen «Sol, sommer og Sørland» , som har gått i rotasjon på NRK Sørlandet. Bandet har turnert Sørlandet og omegn i flere år, og kan skilte med en god tilhengerskare. Gledeskompaniet spiller i løpet av høsten inn sin 3 plate og regner med utgivelse i begynnelsen av 2017. Bandet består av: Jan Ove Johansen, sang og gitar Jim I Johansen, bass og sang Dene O’Neill, trommer og sang

Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.