Jol i Stogo frå Vest-Telemark.no

Jol i Stogo

Nutheim Gjestgiveri

Flatdalsvegen 1283, Flatdal

3841 Flatdal

Skal du ut å eta med venner eller kollegaer før jol?
Legg joleavslutninga til oss og kom i skikkeleg jolestemning.
Vårt kjøkken diskar opp med jolebordsbuffet med nytelsar ispedd både tradisjon og innovasjon og i konserten Jol i Nord møter du bortgløymde juleskattar fra Nordland og drivande dansemusikk, side om side med kjende, kjære julesangar i ny drakt. Dette blir ein kveld med sanselege godbitar av fleire slag så meld deg på på telefon 35052143
Overnatting med frukost, heilkveld med konsert, aperitif, jolebordsbuffet med kaffe
Kr 1390,- pr.person i dobbeltrom
Heilkveld Kr 720,-

Drikke kjem i tillegg i prisen.

Musikken serveres sammen med historiar og fortellingar knytt til jol og joletradisjonar, båe av det humoristiske og det mystiske slaget. Kvartetten inviterer publikum inn i et stemningsfullt pusterom med musikalsk påfyll i adventstida.

Hilde Fjerdingøy (torader/vokal) er en unik toraderspiller med master i Nordisk folkemusikk og hjerte for tradisjonsmusikken fra sitt hjemområde Helgeland.
Hanna Andersson (fele/vokal) er felespiller med base i svensk folkemusikk. Hun jobber mye med crossover, og blander stilarter og genrer friskt.
Ingebjørg Lognvik Reinholdt (vokal/gitar) er en allsidig folkesanger fra Telemark, og er i den prestisjetunge a-klassen på landskappleiken.
Morten Kvam (bass/vokal/tangenter) er en av Norges mest ettertrakta bassister og spiller med store navn innen visepop og folk/blues-sjangeren som blant annet Daniel Kvammen og Atlanter.

Medvirkende:
Hilde Fjerdingøy - torader, vokal
Hanna Andersson - fele, vokal
Ingebjørg Lognvik Reinholdt - vokal, Gitar
Morten Kvam - Kontrabass, vokal, tangenter

Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.