Matkurs - lage sunn mat uten gluten, melkeprodukter og sukker frå Vest-Telemark.no

Matkurs - lage sunn mat uten gluten, melkeprodukter og sukker

Kafe Hvidesøe

Kviteseidgata 33

3850 Kviteseid

Hvordan lage spennende og sunn mat uten gluten, melkeprodukter eller sukker?
Dette kurset vil fokusere på hvordan du kan lage enkle og sunne hverdagsretter uten gluten, meieriprodukter eller sukker, og hvordan man kan implementere gode vaner som gjør hverdagen enklere.
---

Beskrivelse:

For meg er det viktig å spise næringsrik, smakfull og variert mat, uten at tiden det tar å tilberede det går ut over andre viktige ting. Rutiner og ritualer er grunnleggende i en balansert hverdag, og i kurset vil jeg gi massevis av tips om hvordan du kan planlegge og forberede for å gjøre matlagingen enklere.

Lider du av ME/kronisk utmattelse/fibromyalgi eller vil du ta bedre vare på deg selv ved å spise sunnere?

Å kutte ut meieriprodukter, gluten og sukker kan gjøre underverker for helsen til mange, men det kan ofte høres ut som det ikke er noe igjen å spise.. Og at livet blir veldig kjedelig..
Det er langt fra sannheten!
Da jeg begynte med denne dietten kjente jeg store forandringer i kroppen, og jeg hadde aldri i mitt liv spist så mye deilig mat. Å kutte ut noe, åpnet for meg en utrolig fargerik, spennende og veldig tilfredsstillende verden når det kom til mat.

Vi vil lage frokost, lunsj, middag, tilbehør og snack. Alle retter som du kan mikse og tilpasse i det uendelige ettersom hva du har tilgjengelig.

Vi kommer til å jobbe med nøtter, frø, bær, frukt, grønnsaker. Fokus er på rene, økologiske varer og godt med proteiner og plantebaserte fettkilder som bidrar til å holde et stabilt blodsukker og hjelpe cellene å produsere energi og vitalitet.

Kurset tar til sammen tre timer inkludert tid til å spise, smake og snakke. Du vil få alle oppskriftene med hjem og tips til hvordan du kan tilberede, oppbevare og variere maten. Kurset har også et økonomisk og miljøvennlig fokus.


Pris og påmelding:

Pris: 890,-
Dette inkluderer all maten vi lager og spiser på kurset, samt oppskriftshefte du kan ta med deg hjem.

Early bird:
750,- ved påmelding før 19. mars.

Meld deg på ved å sende mail til ehaugo@gmail.com og vipps beløp til 99597868.
Påmeldingen er gjennomført når beløpet er betalt.

---

Kursholder Elisabeth Haugo er utdannet allmennlærer fra Høyskolen i Oslo og Akershus, eier og gründer av Kafe Hvidesøe i Kviteseid, og nå utdannet Wellbeing Coach. Hun har gjennom sin egen erfaring med ME lært hvordan maten hun spiser påvirker helsen hennes, og nå hjelper hun andre med å bli friske fra ME, og leve bedre liv. Hun skriver bloggen kjærleikstreet (kjarleikstreet.blogg.no) og bor for tiden i Portugal hvor hun skriver, coacher og jobber med nye prosjekter.

Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.